OTP Bank hitel akciók | Hitel és lízing akciók | OTP Bank
Hitel és Lízing Centrum fejléc

Hitel hirdetések

Hitel és lízing hirdetésekOTP Bank

Előnyári ingatlanhitel és lakáslízing OTP Bank akció

Igényeljen OTP lakás- vagy szabad felhasználású jelzáloghitelt, vagy lakáslízinget, mert most a hitelfelvétel induló költségeiből kedvezményeket adunk!
Az akció időtartama alatt igényelt OTP Bank és OTP Jelzálogbank által folyósított forint alapú lakás- és jelzálog típusú hitelek (kivéve Átváltó hitel), valamint az OTP Lakáslízing által folyósított forint vagy euró alapú lakáslízing esetén:

  • A hitelbiztosítéki érték-megállapítási díj (ügyletenként egy felajánlott ingatlan esetében) teljes összegét a szerződéskötést követően az OTP Bank/OTP Jelzálogbank/OTP Lakáslízing visszatéríti Önnek.
  • A hitelkeret beállítási jutalékot, lakáslízing esetén a szerződéskötési díjat nem kell megfizetni.
  • A közjegyzői díj teljes összegét az OTP Bank/OTP Jelzálogbank/OTP Lakáslízing fizeti meg.

Az akció a 2012. május 5-től június 30-ig befogadott forint alapú lakás- és jelzálog típusú hitelekre (kivéve Átváltó hitel), valamint forint vagy euró alapú lakáslízingre (lakó- vagy üdülőingatlan esetén) vonatkozik.
Az első három ügyleti éven belül történő, mindenkori hatályos hirdetmény szerinti elő- vagy végtörlesztés esetén az ügyfél köteles visszafizetni az előnyári akció keretében elengedett, visszatérített, illetve helyette megfizetett díjakat.
Az ingatlanhitel és lakáslízing igénybevételéhez lakásbiztosítási szerződés megkötése vagy megléte szükséges.
Az OTP Bank, az OTP Jelzálogbank és az OTP Lakáslízing a hitel/lízingbírálat és a kondíciók módosításának jogát fenntartja! Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A tájékoztatás nem teljes körű, ezért – amennyiben felkeltettük érdeklődését – a termékek szolgáltatások és az akció részletes feltételeiről és a további információkról kérjük tájékozódjon az OTP Bank fiókjaiban vagy a honlapunkon közzétett vonatkozó lakáshitel, szabad felhasználású jelzáloghitel, lakáslízing üzletszabályzatokban és hirdetményekben.

A többi bank hitel és lízing akciója:

Aegon Bank AXA Bank Budapest Bank CIB Bank Citibank Erste Bank FHB Bank K & H Bank MKB Bank OTP Bank Raiffeisen Bank Unicredit Bank Volksbank
Linkek   |   Lakáshitel   |   Jelzáloghitel   |   Vállalkozói hitel   |   Ingatlan   |   Autóhitel

Minden jog fenntartva - Hitel és Lízing Centrum 2008-2009
Hírek Honlapkészítés: Eastside Informatika Kft.