Bajnai: ez most nem a nagy hitelfelvételek időszaka | Hitel és lízing Centrum
Hitel és Lízing Centrum fejléc

Hitel hirdetések

Hitel és lízing hirdetésekHitel és lízing hírek

Bajnai: ez most nem a nagy hitelfelvételek időszaka

A miniszterelnök azt javasolja mindenkinek, hogy legyen óvatos a karácsony előtti hitelfelvétellel. Bajnai Gordon a MR1 Kossuth Rádió 180 perc című adásában kedd reggel úgy fogalmazott: ez most nem a nagy hitelfelvételek időszaka.

Éppen azt kellene megtanulnunk ebből a válságból, hogy nem szabad tovább nyújtózkodnunk, mint ameddig a takarónk ér - tette hozzá a kormányfő.

Bajnai Gordon arra a kérdésre, mi az, amivel a legkevésbé elégedett a költségvetésben, úgy válaszolt: szerette volna, ha az oktatás bizonyos területeire egy kicsit több pénz jutott volna, de - mint mondta - az elmúlt hónapokban meghozott intézkedéseknek és az elfogadott költségvetésnek köszönhetően "majd jut egy év múlva".

A költségvetés elfogadása utáni feladatok közé sorolta a munkahelyek megmentését, a krízisalap továbbvitelét és a bankrendszer felügyeletének megerősítését.

Az MSZP kampányával kapcsolatban azt mondta: a kampány idején is az lesz a dolga, hogy kormányozzon. Részt fogok venni olyan rendezvényeken, amelyek a kormányzáshoz kapcsolódnak, kampányolni nem az én feladatom, hanem a jelölteké - fogalmazott.

Hozzátette: kifejezetten feladatának érzi azok támogatását, akik azt ígérik, hogy az országot a jelenlegi, józan ész alapú pályán akarják tartani.

MTI - 2009.12.01.
Linkek   |   Lakáshitel   |   Jelzáloghitel   |   Vállalkozói hitel   |   Ingatlan   |   Autóhitel

Minden jog fenntartva - Hitel és Lízing Centrum 2008-2009
Hírek Honlapkészítés: Eastside Informatika Kft.