Hitel és lízing Centrum | Mielőbbi kormányzati intézkedés kell
Hitel és Lízing Centrum fejléc

Hitel hirdetések

Hitel és lízing hirdetésekHitel és lízing hírek

"Mielőbbi kormányzati intézkedés kell"

Hitelkárosultak - a Fidesz az őszi ülésszak első napján tárgyalna a megsegítésükről

A Fidesz-KDNP azt kéri Szili Katalin házelnöktől, hogy az őszi ülésszak szeptemberi nyitónapján tűzze napirendre a hitelkárosultak megsegítéséről szóló törvényjavaslatukat - közölte Soltész Miklós, a frakciószövetség népjóléti kabinetjének vezetője szerdán az MTI-vel.

A kereszténydemokrata politikus tájékoztatása szerint az Országgyűlés költségvetési, pénzügyi és számvevőszéki bizottsága a javaslatot szerdai ülésén tárgysorozatba vette. Soltész Miklós közleményében kitért arra, hogy a gazdasági válság és a felelőtlen kormányzati politika következtében az idei évben több ezer családnak kellett megválnia otthonától.

A kényszerértékesítések és a kilakoltatások száma a nyár folyamán rohamosan emelkedett. Felidézte, hogy a frakciószövetség az ügyben kezdeményezte az ifjúsági, szociális és családügyi bizottság ülését, amelyet követően a Fidesz-KDNP "A hitelkárosultak megsegítéséről szóló törvényjavaslat előkészítéséről" címmel határozati javaslatot nyújtott be.

"A hitelkárosultak megsegítése érdekében nem további ígérgetésekre, hanem mielőbbi kormányzati intézkedésekre van szükség" - írta közleményében, hozzátéve: a nehéz helyzetbe került lakáshitelesek nevében is kérik Szili Katalin házelnököt, hogy az őszi ülésszak szeptemberi nyitónapján tűzze napirendre javaslatukat.

Forrás: MTI - 2009.09.09.
Linkek   |   Lakáshitel   |   Jelzáloghitel   |   Vállalkozói hitel   |   Ingatlan   |   Autóhitel

Minden jog fenntartva - Hitel és Lízing Centrum 2008-2009
Hírek Honlapkészítés: Eastside Informatika Kft.