Hitel és Lízing Centrum fejléc

Hitel hirdetések

Hitel és lízing hirdetésekHitel és lízing hírek

Citi-vezér: A drágább hitelek világa érkezik

A Citigroup vezérigazgatója, Vikram Pandit leszögezte: az ügyfeleknek a pénzügyi válságból való kilábalás során el kell fogadniuk, hogy a szigorúbb és drágább hitelezés világa érkezik.

A Citigroup vezére egy konferencián úgy fogalmazott: az elmúlt években a fogyasztás és a hitelek hajtották az amerikai gazdaságot, most azonban új növekedési faktorokra van szükség – jelenti az AP.

Vikram Pandit erről a ma kezdődő, három napos detroiti találkozó keretében beszélt – a háromezer résztvevővel zajló esemény az Egyesült Államok versenyképességének megtartására koncentrál. A Citi vezére arra számít, hogy a jövőben kevesebb és drágább hitelt helyeznek majd ki, még a gazdaság állapotának javulása mellett is. Pandit egyben további céges átrendeződésekre számít a számos szektorban. Az állami támogatással túlélő pénzintézet vezetője a kritikai észrevételekre reagálva elismerte, hogy a cég jelentős segítséget kapott és elismeréssel nyilatkozott Washington gyors és hatékony közbelépéséről. Ugyanakkor hangsúlyozta a vállalatban végrehajtott változásokat, így a 25 százalékos költségcsökkentést és a 20 százalékos leépítést is.

Forrás: AP - Vg.online - 2009.06.16.
Linkek   |   Lakáshitel   |   Jelzáloghitel   |   Vállalkozói hitel   |   Ingatlan   |   Autóhitel

Minden jog fenntartva - Hitel és Lízing Centrum 2008-2009
Hírek Honlapkészítés: Eastside Informatika Kft.